NEWS AND ANNOUNCEMENTS

30.11.2022

CALL for LOCAL COORDINATORS

Dear colleagues,

ELTAM MK is looking for 2 local coordinators for Bitola and 1 for Kavadarci region to join our team of local coordinators. 

For more information, please read the document below.

28.10.2022

​LOCAL COORDINATORS for Bitola

​We are looking for 2 local coordinators for Bitola, one for primary and one for secondary schools. For more information, please read the document below.

28.10.2022

​ELTAM MK ELECTIONS

​Dear members,

We would like to inform you that we are now accepting nominations for the third vacant position in the Executive Board

  • a WEBMASTER

If you are interested and would like to apply, you can find more information below.

05.10.2022

12th ELTAM MK INTERNATIONAL CONFERENCE PROGRAMME

Dear conference participants,

You can check out our conference programme.

We look forward to seeing you all in Struga!

25.09.2022

ЕЛТАМ МК Вонредно собрание


Поради две испразнети  места во Извршниот одбор, ЕЛТАМ МК Асоцијацијата на наставници по англиски јазик и книжевност на Република Северна Македонија ќе одржи вонредно осбрание на 05.11.2022 година, сабота, со почеток во 11.00 часот во просториите на ООУ „Лазо Ангеловски“, Скопје со адреса на бул. АСНОМ 192, Аеродром, Скопје. Повќе детали на линкот подолу.

23.09.2022

OPEN CALL FOR LOCAL COORDINATORS

ELTAM MK is looking for local coordinators in order to support the work of the current local coordinators in the regions of Prilep, Shtip ad Skopje. We need

  • 1 local coordinator for Shtip,
  • 1 local coordinator for Prilep and
  • 2 local coordinators for Skopje,

all for secondary schools.

If you are interested and would like to apply, find more information below.

23.09.2022

ELTAM MK Elections

Dear members,

We would like to inform you that we are now accepting nominations for two vacant positions in the Executive Board

  • a Treasurer
  • a National Coordinator for Secondary School Competitions

If you are interested and would like to apply, you can find more information below.

31.08.2022

Early bird registration extended until 10th September

https://drive.google.com/file/d/12RrDN6sI2oumuMpq5DL1MBtK5grKSj18/view?usp=sharing

17.08.2022

Second call for speakers at our 2022 conference!

Still want to present at our conference in October ?

Second call for teachers!

Registration open by 10th September 2022

17.08.2022

Meet our PLENARY SPEAKERS for our upcoming conference!

ELTAM MK 12th INTERNATIONAL CONFERENCE Exploring and sharing the art of teaching 8 and 9 October 2022 Hotel Drim, Struga

14.06.2022

12th ELTAM MK CONFERENCE

Dear teachers and partners,

We are happy to invite you to our 12th International ELTAM MK Cоnference - Exploring and sharing the Art of Teaching, which will be held on 8 and 9 October 2022 at Hotel Drim, Struga.

19.05.2022

Информација за државен натпревар!

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР 2022

Почитувани ментори,

 

Ве известуваме дека државниот натпревар по англиски јазик за основните училишта ќе се одржи на 28.5.2022 на две локации, и тоа:

  1. за сите учесници од училиштата од Скопје во ООУ „Круме Кепески“, ул.„Христо Татарчев“ бр.46, Кисела Вода, Скопје;
  2. за сите учесници од училиштата надвор од Скопје во ООУ „Лазо Ангеловски“, Бул.АСНОМ бр.192, Аеродром, Скопје.

 

Ова се должи на огромниот број учесници, преку 880, а  со цел подобра техничка организација.

 

ОдделениеРегистрацијаПочеток на натпреварот
7, 8, 98:30 - 9:3010:00
5, 610:00 - 10:3011:00

 

ВАЖНО: Учениците од 5 и 6 одделение ќе почнат во 11:00 часот, за да може да им се овозможи учество и на оние ученици кои учествуваат на државниот натпревар по природни науки. Тие ученици, доколку дојдат по 11:00 часот ќе бидат примени на натпреварот, но не подоцна од 12:00 часот и ќе може во целост да го решаваат тестот. 

 

13.04.2022

Важно известување!

Почитувани колеги, 

Поради штрајкот организиран од СОНК, ве известуваме дека регионалниот натпревар по англиски јазик ќе се помести за 07.05.2022.

19.02.2022

ELTAM MK & EVE female leadership mentoring program 2021-2022

ELTAM MK Mentees have been working really hard with their mentors on their leadership and presentation skills. We'd like to invite you to join us for their final presentations on February 19 and 26. Please register for February 19 here:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUtdeqsrzkvGte2WvxlOOe_w3GTD5Tp204k

27.01.2022

ELTAM MK Elections

Dear members, We are looking for a new member of the Executive Board. We have a vacancy for a President.

We expect all of you who are enthusiastic, hard-working, and friendly to nominate yourselves for the positions mentioned above.

Page 2 of 3, showing 15 record(s) out of 37 total

Eltam MK Sponsors